Yeni Soru Sor
Toplam 18684 adet yeni soru bulunmaktadır
İlginç Bilgiler
9
Cevap
Takip Et Şikayet EtCevap YazSoru Listesi
19 Mart 2017 Pazar
B@lina
Dahi
11704 Puanı var
B@lina 4 puan değerinde sordu | 1532 Okuma :
Geçenlerde birisi sormuştu.
-Bana burada sandalye olduğunu kanıtlayın.
Belki insanlar bunu pek önemsememiş olabilir,dalgaya almış olabilir.Fakat bunu dikkatli araştırıp,öğretmenlerime sorduğumda olay garip bir hal aldı.O kişinin sorusunu bulamadım.Yani art niyetle yazmıyorum.Bu yüzden bende ayrıca buraya yazayım dedim.
Buna "hiççilik akımı" deniliyormuş.Bu akım sizin,benim ve bir çok şeyin soyut olduğunu düşünüyormuş.Yani,onlar bizi gerçek bulmuyorlarmış.Ayrıca bu akım,umutsuz bir grupmuş.Bilim adamları dahi,bir sandalyenin varlığını ispatlayamamış ki bizim varlığımı ispatlayacak?Her neyse.Fakat oturup düşündüğümde,tek gerçeğin Allah olduğunu ve biz soyut olsak bile,bunun çokta önemli olmadığını fark ettim.Yazan kişiye sesleniyorum!Yaşamaya devam et,Allah`a güven.Dediğin şeyi de,sadece felsefe ve edebiyat dersi için çalış.Öyle garip bir şey demişsin ki,bu soruyu herkese sormama sebep oldun.Cevaba çok takılma,çünkü cevabı kimse bilmiyor:).
Cevap İçin Üye Girişi
Şikayet Bildirimi


Cevaplar Yükleniyor..
Kim Nerede
 
Fenokulu.net , Fen eğitimine katkı sağlamak için kurulmuştur. Paylaşımda bulunan Fen Bilimleri öğretmenlerinin çalışmaları, sınıfın dışına çıkmış,
diğer öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuştur. Kaynak gösterilerek çalışmalar paylaşılabilir.
Muharrem Baytekin © 2002-2022 Fenokulu.net
       İletişim & Reklam Kaldırılması İstenilen Doküman