Yeni Soru Sor
Toplam 18684 adet yeni soru bulunmaktadır
Genel
8
Cevap
Takip Et Şikayet EtCevap YazSoru Listesi
19 Mart 2020 Perşembe
Elsa-Queen
Dahi
1072 Puanı var
Elsa-Queen 4 puan değerinde sordu | 876 Okuma :
Yarın şarkıdelisi ortalığı yine saçma sapan küfürlerle doldurur mu?
Umarım hesabının olduğunu unutmuştur. Çünki geri gelip uyum içindeki halimizi bozmasını istemiyorum... Burası beni sorunlarımdan uzaklaştıran tek yer ve ben bunu da en yakın arkadaşım Bertha Martha gibi kaybetmek istemiyorum... Burada benim Cenk55 gibi çok iyi anlaştığım arkadaşlarım var... Zaten artık babam bu sitenin beni kötü etkilediğini düşünüyor ancak ben bu sitede Türkçe`mi geliştiriyorum... Belki kimse anlamıyor ancak Türkçe benim için aşk gibi olmaya başladı.
Bazen annem de bana kızıyor çünki sevgilim Lucifer`a da Türkçe öğretmeye başladım. Bu yüzden annem benim Artık Türkçe`yi abarttığımı düşünüyor. Ama belki de benim yaptığım bu hareket Türkçe dilini kurtaracak.
Lucifer`a Türkçe öğretirken yüzüne bakınca büyük bir ciddiyetle beni dinlediğini farkediyorum. Yazım kurallarınızı pek bilmediğim için yazım kurallarını ona öğretmiyorum ama basit olan bazı yazım kurallarını anlatıyorum.
Biliyorum açıklayıcı yazı yazma konusunda berbatım. Ve bana biraz yazım kurallarınızı anlatsanız sevinirim. Örneğin bağlaçlar çünkiler, noktalar, ayrı yazılan kelimeler vb. şeyleri pek anladığım söylenemez.




Tarih: 19,03,2020
Cevap İçin Üye Girişi
Şikayet Bildirimi


Cevaplar Yükleniyor..
Kim Nerede
 
Fenokulu.net , Fen eğitimine katkı sağlamak için kurulmuştur. Paylaşımda bulunan Fen Bilimleri öğretmenlerinin çalışmaları, sınıfın dışına çıkmış,
diğer öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuştur. Kaynak gösterilerek çalışmalar paylaşılabilir.
Muharrem Baytekin © 2002-2022 Fenokulu.net
       İletişim & Reklam Kaldırılması İstenilen Doküman